Terug van weggeweest

14-11-2022

Kalligraferen hervatten na ongeval.

Dat is lang geleden dat ik wat gepost hebt. Niet dat ik dat niet wilde maar omdat ik gewoon niet kon en niet de moed had om iets te laten horen.

Maar... ik kom weer terug hoor. En hoe..

Ik zal je vertellen wat er gebeurt is. Op 15 augustus 2022 fietste ik van mijn werk (werk nog 3 dagen bij Ardon Afdichtingsbedrijf BV als administratief medewerkster en alle werkzaamheden er om heen) en werd opgehaald door mijn man. Bijna thuis gingen we door omstandigheden even over de openbare weg (wel toegankelijk voor fietsers) en ging mijn man even voor mij fietsen. Maar.... Ik reed te dicht achter hem zodat ik de wegversmalling met paaltjes niet zag en ben toen tegen de paal gebotst.

Oeps....

Daar lag ik. Pijn in mijn schouder en arm. Kon mijn schouder niet meer bewegen.

Wat bleek, kop van de bovenarm gebroken. Dat wordt rust houden en kan zomaar 6 weken duren. Tjonge, wat een domper...

Na 6 weken was inderdaad de breuk geheeld maar bleef ontzettend veel pijn in mijn bovenarm houden. Tot op de dag van vandaag loop ik nog steeds in het ziekenhuis voor onderzoeken. Kan er niet achter komen waar die pijn vandaan komt.

Zelf denk ik een af - of gescheurde pees / spier maar een echo op 24 november zal dat uit moeten wijzen.

Maar ik ben natuurlijk niet stil blijven zitten. Heb intussen mijn oblique met inkt weer opgepakt en ben gaan oefenen... Valt niet mee hoor. Nog geen strakke hand qua schrijven maar zal t.z.t. toch hopelijk weer goed komen.

Ik heb nog een lange weg te gaan.

Met behulp van mijn nieuwe machine (Cricut Maker) kan ik gelukkig wel super leuke kaartjes maken.

Ook deze kaartjes kunnen besteld worden via mijn website of een berichtje via Instagram/facebook /appje/Messenger.... Noem maar op.

Het echte Kalligrafeerwerk blijft mijn passie en zal dit zoveel mogelijk willen combineren met de kaartjes gemaakt via de Cricut Maker.

Blijven jullie mij volgen?

Liefs Mariëtte