Ik hou er zo van !!!!

26-08-2021

Waarvan? Tja, goeie vraag toch? Ik hou van chique, netjes, geordend, georganiseerd, uitgestippeld. Dat probeer ik terug te laten komen in al mijn werk. Is het te zien? Ik denk het wel.

Met name mijn "naam" felicitatiekaartjes. Mooie uitstraling, extra mooie versiering erbij, lintje, strikje, goud / wit. Ik ben er dol op. Zie mijn visitekaartje... een strak monogram maar toch ook sierlijk in goud en zwart.

Ik heb nog eens zitten denken om nog iets nieuws te ontwerpen. Maar ja, wat dan? Toen bedacht ik om bedankkaartjes te maken. Maar om ze te laten drukken vind ik te ver gaan. Ik wil ze zelf maken en dan wel met weer iets bijzonders er op /er bij. Tot ik op de website van De Posthumus Amsterdam terecht kwam. www.deposthumuswinkel.nl 

Ja hoor, prachtige stempels (voor inkt), diverse soorten waxstempels maar ook blinddrukstempel in diverse soorten en maten. Oh.... ik was meteen verkocht. Ik staarde me helemaal "blind" op de blinddrukstempels. Oeps, toevallig wel een leuke woordkeuze, haha. 

Ik had me voorgenomen om hier een keertje naar deze winkel toe te gaan om eens ideeën op te doen. Wel eerst even informatie opgevraagd via de mail met name hoe een (mijn ) logo aan te leveren enz. "Dat gaat in een persoonlijk gesprek beter dan via de mail" mailde Nathalie. Nou, dan gelijk maar een afspraak maken. Op 7 augustus 2021 was het zover. Samen met mijn steun en toeverlaat Henry maakten we er gelijk maar een daagje uit van. Eerst koffie drinken in Amsterdam en rond struinen om uiteindelijk bij de Posthumus uit te komen. Wauw, wat een walhalla aan stempels en zelfs ook handgeschept papier. (kaarten en enveloppen). Prachtig allemaal. Ik was helemaal verkocht...

In overleg met Nathalie heb ik uiteindelijk mijn logo laten maken als blinddrukstempel . Ik was helemaal in de zevende hemel... ik zag het al helemaal voor me. Mijn blinddruk LOGO Mooi-Schrijven op mijn bedankkaartjes. 

Maar om nu alleen maar bedankkaartjes mee te maken is wel "weinig" eigenlijk. Ik kwam ook op het idee om bijvoorbeeld labels te maken voor bij een bosje bloemen, een reep chocolade, een flesje wijn of gewoon als felicitatiekaartje bij een cadeautje. Leuk toch!

Op 18 augustus 2021 heb ik de blinddrukpers ontvangen. Zo blij als een kind heb ik gelijk een handgeschept minikaartje van Letterpers gedrukt en voilà    


Zo mooi. En is het niet chique? 

Ik ben er heel erg blij mee en hopelijk een opdrachtgever of koper ook die labels of kaartjes wil bestellen.....